Martin Ødegaard blev af Real Madrid i januar udlejet til Arsenal på en aftale, der løber frem til sommer. Den 22-årige nordmand har dog nu hentydet til, at han ikke nødvendigvis har i sinde at vende tilbage til Spanien til sommer.

LÆS OGSÅ: Hemmelig klausul: Luis Suarez kan forlade Atletico Madrid til sommer

Det giver han udtryk for i et interview med norske TV2, hvor han blev spurgt om han har intentioner om at fortsætte i Arsenal, når denne sæson er blevet spillet færdig.

“Man ved aldrig, hvad der kan ske. Men lige nu fokuserer jeg bare på at gøre mit bedste i denne sæson, så jeg kan hjælpe holdet så meget som muligt,” svarede Martin Ødegaard på spørgsmålet fra norske TV2.

Derfor giver han altså udtryk for, at han ikke er afvisende over for at tage en sæson mere i Arsenal, hvis det er en mulighed, der byder sig for den 22-årige nordmand.

Det er heller ikke sikkert, at det bliver umuligt for den unge nordmand at få en sæson mere i den engelske klub. I hvert fald har han fået en ganske god start, og hans holdkammerater ser ud til at værdsætte ham. Det gjorde Bukayo Saka klart efter søndagens 4-2-sejr over Leeds.

LÆS OGSÅ: Haaland: Det føles som om, at alt går imod os

“Han er utrolig. Han har masser af kvalitet, og jeg ser frem til at spille meget mere sammen med ham. Jeg ser frem til at skabe mål og levere assists sammen med ham. Han er en utrolig spiller,” sagde Saka ifølge Goal.