Barcelona øger presset på Ousmane Dembélé, som endnu ikke har underskrevet en kontraktforlængelse

FC Barcelona er ivrige efter at sikre Ousmane Dembélés underskrift på en ny kontrakt. På trods af dette, er det dog endnu ikke lykkedes den catalanske klub at nå i mål med dette.

LÆS OGSÅ: Barcelona-talent er favorit til prestigefyldt pris

Ifølge den catalanske avis SPORT har dette medført, at de har øget presse på den franske stjerne. De ønsker nemlig, at han sætter sin krusedulle på papiret hurtigst muligt, så de undgår at spekulere i, om han ønsker at forlade klubben.

Den catalanske klub har forklaret til Dembélé, at han kan se frem til en sæson uden spilletid, hvis ikke han skriver under på en kontraktforlængelse. Dermed håber de på, at det kan presse ham til at skrive under på en ny kontrakt.

Angriberen ønsker angiveligt at blive i Barcelona, mens hans agent har rådet ham til at vente med at forlænge, til han i januar kan begynde at forhandle med andre klubber. Dermed vil han nemlig kunne få andre tilbud på bordet.

Hans nuværende kontrakt med Barcelona udløber nemlig til sommer, hvorfor han kan forlade klubben på en fri transfer. Netop derfor er det vigtigt for Barcelona, at de får ham til at skrive under på en ny kontrakt hurtigst muligt.

Han har endnu ikke været på banen i denne sæson, da han er ude med en skade, som han pådrog sig under EM denne sommer. Skriver han ikke under på en ny kontrakt, skal han dog heller ikke gøre sig forhåbninger om at komme på banen resten af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til Ballon d’Or 2021

I sidste sæson blev det til i alt 44 kampe for Ousmane Dembélé, hvori han bidrog med 11 mål og fem oplæg. Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi på 371 millioner kroner, hvorfor det vil være et stort økonomisk tab for Barcelona at miste ham på en fri transfer.