Det ser ud til, at det er lykkedes for AC Milan at overtale Zlatan Ibrahimovic om en kontraktforlængelse. Helt så godt ser det ikke ud med Gianluigi Donnarumma, da forhandlingerne med målmanden ser knap så positive ud.

LÆS OGSÅ: Pirlo vil hente dansker til Juventus

Det skriver den italienske avis La Gazzetta dello Sport, der ikke vil udelukke, at målmanden kan ende med at forlade den italienske klub. Ifølge avisen er klub og spiller nemlig langt fra hinanden i forhandlingerne.

Ifølge avisen satser klubben på, at deres forlængelse med Zlatan kan overtale Donnarumma til at blive på San Siro. De to stjerner skulle nemlig angiveligt have et godt forhold, ligesom de også begge er repræsenteret af agenten Mino Raiola.

Endvidere skriver La Gazzetta dello Sport, at klubben mener, at de har præsenteret Donnarumma for et attraktivt tilbud. Efter sigende skulle den 22-årige målmand, hvis kontrakt med AC Milan udløber om under tre måneder, være blev et tilbudt en årsløn på ca. 60 mio. kr.

Det er dog ikke sikkert, at det er noget, da en 22-årige målmand angiveligt skulle være blevet tilbudt en årsløn på 90 mio. kr. efter skat af en anden klub.

LÆS OGSÅ: Neville om Lingard: Derfor har han fået kritik

Den italienske avis har nemlig skrevet, at Paris Saint-Germain skulle være interesserede i at lokke Gianluigi Donnarumma væk fra AC Milan. I øjeblikket præsterer Keylor Navas ganske fint, men han er snart 34 år gammel, hvorfor han er oppe i alderen. Derfor kan en udskiftning på målmandsposten ikke udelukkes.