Ansu Fati har været blandt de bedst spillende i Barcelonas trup i denne sæson, hvor han bidrager med mange til Barca-offensive. Det hele faldt dog sammen, da han i weekenden blev skadet.

De kunne bekræfte, at han ville blive opereret hurtigst muligt, og det er han altså nu blevet mandag formiddag i sit venstre knæ. Barcelona har samtidig meldt ud. De siger om angriberen, at han forventes ude i fire måneder.

LÆS OGSÅ: Real Betis viser klasse: Sender besked til Ansu Fati

Der var bred enighed blandt medier om, at man forventede en lang pause, og det er altså nu kommet til at holde stik. Hvis alt går som det skal, så forventer lægestaben, at han er tilbage til marts næste år.

Ansu Fati har i denne sæson spillet ti kampe. Han har spillet syv i La Liga og tre i Champions League, hvor han står noteret for fem mål og to assists.

LÆS OGSÅ: Koemans tillid til de unge: Han er fortsat langt fra spilletid

Det kan betyde, at Ousmane Dembélé ikke bliver solgt til januar. Han er også én af dem, der har genfundet sit niveau, hvor han ligner en, der går lysere tid i møde.

Det kan dermed være den sidste dør, der står åbent for franskmanden, hvis han ønsker at blive i FC Barcelona. Ikke desto mindre er Ansu Fati ude, og Ronald Koeman står dermed overfor at skulle justere offensiven.