Arsenal har styrket deres forsvar med tilgangen af Ben White til den kommende sæson i Premier League. Han kommer til klubben fra Brighton, som har lavet et rekordsalg.

LÆS OGSÅ: Atletico Madrid-præsident giver opdatering på Griezmann

I lang tid har der været rygter om, at Arsenal ønsker at styrke deres forsvar forud for den kommende sæson. Nu er det lykkedes dem at styrke deres forsvar, da de har købt den unge forsvarer Ben White, som slutter sig til Arsenal til den kommende sæson i Premier League.

Han kommer til klubben fra Brighton, som dermed har lavet et rekordsalg. Det er en transfer, der i lang tid har været rygter om, men nu ser det altså endelig ud til, at den er god nok.

Mikel Arteta og Arsenal har købt den engelske forsvarsspiller i Brighton. Det er desuden ikke en helt lille sum, London-klubben har været nødt til at betale. Ifølge bold.dk har de nemlig skulle betale en sum på hele 435 millioner kroner.

Det er ikke blot et stort salg i sig selv, men er faktisk også det største salg i Brightons historie. Ben White har været en del af Brighton siden 2014, men han har dog været udlejet flere gange, hvorfor det ikke er alle årene, der er blevet tilbragt i Brighton.

LÆS OGSÅ: Barca og Premier League-klub enige om Braithwaite

Ifølge Transfermarkt har Ben White fået en kontrakt, der løber frem til 2026, men Arsenal har dog ikke bekræftet dette. De har blot meldt ud, at han har fået en ‘lang’ aftale.