Sergi Barjuan har udtaget sin trup til tirsdagens opgør mod Dynamo Kiev i Champions League.

Tirsdag er det igen tid til, at FC Barcelona skal i aktion. Her skal de nemlig møde Dynamo Kiev i Champions League.

LÆS OGSÅ: Officielt: Tottenham har fyret Nuno Espirito Santo

Igen bliver det Sergi Barjuan, der står i spidsen for det catalanske mandskab. Hans debut som Barcelona-træner endte med et skuffende resultat mod Alavés i La Liga, hvilket han skal forsøge at gøre op for.

Opgøret mod Dynamo Kiev er en yderst vigtig kamp for Barcelona, da de indtil videre kun har sikret sig tre point i Champions League.

Barcelona tabte nemlig til både Bayern München og Benfica, mens de fik tre point med fra 1-0-sejren over Dynamo Kiev på Camp Nou. For at sikre, at de går videre fra puljen, skal Barcelona sikre sig yderligere seks point – og de første tre håber de naturligvis på at hente tirsdag.

Heldigvis forSergi Barjuan kan han glæde sig over, at han har kunne udtage både Ousmane Dembélé, Ronald Araujo, Ansu Fati og Frenkie de Jong til tirsdagens kamp. De har nemlig fået det grønne lys af lægestaben, og derfor er de en del af den udtage trup.

En spiller, der til gengæld ikke er klar til at komme i aktion, er argentinske Sergio Agüero, der måtte forlade banen mod Alavés med vejrtrækningsproblemer. Derfor er han ikke klar til kampen mod Dynamo Kiev.

Den fulde trup til opgøret mod Kiev ser således ud:

LÆS OGSÅ: Medie: Mikkel Damsgaard indlagt

Ter Stegen, Neto, Inaki Pena, Dest, Araujo, Busquets, Riqui Puig, Dembélé, Memphis, Ansu Fati, Demir, Coutinho, Lenglet, Luuk de Jong, Alba, Frenkie de Jong, Mingueza, Umtiti, Eric Garcia, Nico, Gavi, Baldé og Alvaro Sanz