Ronald Koeman har udtaget sin trup til onsdagens opgør mod Dynamo Kiev i Champions League.

Onsdag tørner FC Barcelona sammen med Dynamo Kiev i Champions League. I denne forbindelse har Ronald Koeman udtaget sin trup.

LÆS OGSÅ: Mason Mount får ny kontrakt: Så meget kommer han til at tjene

Der er fortsat flere spillere, som den hollandske Barcelona-træner må klare sig uden, men igen er både Philippe Coutinho, Ansu Fati, Sergio Agüero at finde i truppen. De er alle tre for nylig vendt tilbaeg efter langvarige skader.

Koeman kommer til at opleve mangler i både forsvaret, på midtbanen og i angrebet, da man på skadesbænken finder de følgende spillere: Ronald Araujo, Pedri, Ousmane Dembélé og den danske angriber Martin Braithwaite.

Derudover skal han også klare sig uden den 20-årige Eric García i forsvaret, da han fik et rødt kort i opgøret mod Benfica den 29. september. Det betyder, at han er ude med karantæne, og Koeman kan derfor ikke trække på ham.

Den fulde Barcelona-trup til opgøret mod Dynamo Kiev ser således ud:

Mål: Marc-Andre ter Stegen, Neto, Inaki Pena.

Forsvar: Jordi Alba, Sergino Dest, Gerard Pique, Clement Lenglet, Samuel Umtiti, Oscar Mingueza, Alejandro Balde.

Midtbane: Sergio Busquets, Riqui Puig, Sergi Roberto, Frenkie de Jong, Gavi, Nico Gonzalez.

Angreb: Luuk de Jong, Philippe Coutinho, Memphis Depay, Yusuf Demir, Ansu Fati, Sergio Aguero.

LÆS OGSÅ: Bartomeu chokerer: Jeg vil stille op igen

Onsdagens kamp mod Dynamo Kiev bliver en vigtig kamp for Barcelona, da de endnu ikke har sikret sig et point i Champions League. Det har betydet, at de ligger nr. 4 i Gruppe E, hvor de har fire kampe tilbage.