FC Barcelona led ikke blot et overraskende nederlag til Granada torsdag aften. Ronald Koeman endte også med at blive udvist på baggrund af udtalelser han foretog i løbet af kampen.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca-legende har accepteret Laportas tilbud om comeback

Det røde kort har fået store konsekvenser for Barca og Koeman. Ikke nok med, at han blev sendt direkte op på tilskuerpladserne, så er han også blevet idømt to kampes karantæne.

I en officiel erklæring udsendt af klubben har de skrevet, at de vil appellere Koemans røde kort til RFEF’s konkurrencekomité. Det vil de gøre med forhåbningerne om at kunne mindske hans straf, der indtil videre lyder på to kampes karantæne.

Derudover skriver klubben også i den udsendte erklæring, at der er tale om den hollandske træners første røde kort som Barca-træner.

Efter kampen udtalte Koeman sig selv om det røde kort, hvor han sagde, at han ikke forstod det, da han ikke fornærmede nogen. Derimod gav han faktisk udtryk for, at det var ham, der var blevet behandlet respektløst.

Koeman har tidligere klaget over, hvordan der i den spanske liga bliver uddelt straffe af denne kaliber. Hidtil er det dog blevet skubbet væk af fansene.

LÆS OGSÅ: Officielt: Oscar Mingueza forlænger med Barca

Flere medier rapporterer dog, at det bestemt ikke er alle, der er tilfredse med at se, hvordan der er blevet dømt i denne forbindelse. Derfor kan det være vendepunktet, som får folk til at få øjnene op for, hvad Koeman tidligere har sagt.