FC Barcelona forlænger med stortalentet Pedri, der nu har en kontrakt, der løber frem til 2026

På det seneste har en af de helt klare prioriteter for FC Barcelona været at nå til enighed med Pedri. I lang tid har den catalanske klub nemlig ønsket at binde ham til en længere aftale, hvilket de nu er nået i mål med.

LÆS OGSÅ: Kan hentes på fri transfer: Barca har Pogba og tre andre spillere på radaren

FC Barcelona bekræfter, at Pedri har sat sin underskrift på en ny kontrakt. Det betyder, at han nu vil have kontrakt med Camp Nou-klubben frem til 2026.

Derudover er der i hans kontrakt blevet indskrevet en enorm frikøbsklausul, der lyder på hele én milliard euro. Det er svarende til godt og vel syv en halv milliarder kroner. Derfor er der næppe nogen fare på, at den 18-årige Pedri købes fri.

Årsagen til, at det har været af høj prioritet for Barcelona at sikre hans forlængelse er, at han var ét af de helt store lyspunkter i sidste sæson. Af denne årsag endte han også – trods sin unge alder – med at spille intet mindre end 52 kampe for klubben.

Hans flotte præstationer for Barcelona førte desuden til, at han fik sin debut på det spanske A-landshold tilbage i maj. Derudover var han også med til sommerens EM, hvor han spillede samtlige kampe for Spanien.

LÆS OGSÅ: Phil Foden forlænger med City: Får stor lønforhøjelse

I denne sæson er det dog ikke blevet til nær så meget spilletid for den 18-årige midtbanespiller, da han flere gange har været ude med skader. I alt er det kun blevet til fire kampe for Pedri i denne sæson, der også i øjeblikket sidder ude med en skade.