FC Barcelona har officielt meldt ud, at de er nået til enighed om købet af den 18-årige midtbanespiller Pablo Torre.

Den catalanske storklub har officielt købt Racing Santanders midtbanetalent Pablo Torre. Det har klubben selv afsløret på de sociale medier.

Efter flere dage med rygter om, at de arbejdede på at hente Torre, er det altså blevet officielt. Det betyder også, at de formåede at sikre hans underskrift for næsen af Real Madrid.

Barcelona oplyser i en meddelelse, at prisen for den unge spiller lyder på 5 mio. euro. I aftalen er der dog indskrevet en række bonusser, der kan medføre, at det samlede beløb ender på 20 mio. euro.

Pablo Torre får desuden en fireårig kontrakt, der derfor vil løbe frem til juni 2026. I denne kontrakt, som først begynder fra sommer, vil der være indskrevet en frikøbsklausul på 100 mio. euro.

Pablo Torre har endnu ikke sluttet sig til truppen i Barcelona, da aftalen er, at han skal afsluttet sæsonen i Racing Santander, hvorefter han vil skifte til den catalanske klub efter denne sæson.

Han får dog ikke en plads direkte i førsteholdstruppen, men vil derimod blive integreret i truppen i Barcelona B. Beviser han sit værd, er det naturligvis planen, at han skal forfremmes til førsteholdstruppen.