Det er officielt. Den italienske målmandslegende rykker til Parma fra Juventus i løbet af denne sommer.

LÆS OGSÅ: Journalist: PL-klub er nået til enighed med Erling Haaland

Det betyder ikke blot, at han har fundet sig et sted, hvor han kan fortsætte sin karriere. Det betyder også, at han snart vil vende tilbage til den klub, hvor hans karriere startede for 26 år siden.

Den italienske Serie B-klub har bekræftet, at de har indgået en aftale med den 43-årige. Parma har desuden meldt ud, at han har fået en aftale, der løber til og med sommeren 2023.

Til trods for hans alder har han endnu ikke i sinde at indstille sin karriere som aktiv fodboldspiller. Derimod siges det, at han er meget tiltalt af det sportslige projekt i Parma, der skal kæmpe for oprykning til Serie A, hvilket han ønsker at være en del af.

Buffon fik sin debut i Parma i 1995. Inden han skiftede videre til Juventus i 2001, nåede han at spille hele 220 kampe for den italienske klub. Det er dog et lavt kampantal i forhold til de 685 kampe, han har spillet for Juventus.

LÆS OGSÅ: Premier League-giganter vil hente Alexander Isak

Han nåede også et hurtigt smut til PSG fra sommeren 2018 og et år frem. Herefter vendte han igen tilbage til Juventus, som han nu vinker farvel til, for at vende tilbage til der, hvor det hele startede for ham.