Det er officielt blevet meldt ud, at det er slut for den franske profil Ousmane Dembélé ved dette års EM. Han pådrog sig nemlig en skade i højre baglår i Frankrigs opgør mod Ungarn forleden. Mandag har det franske fodboldforbund så bekræftet, at EM er slut for Barca-angriberen.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil sælge winger efter Memphis Depays ankomst

Efter cirka en times spil blev Dembélé sendt på banen i lørdagens kamp mellem Ungarn og Frankrig. Her spillede han en ganske udmærket kamp, men efter 87 minutter måtte han dog lade sig udskifte, da han blev ramt af en skade i det ene baglår.

“Der er blevet foretaget en røntgenundersøgelse af Ousmane Dembélé på hospitalet i Budapest søndag aften. Den nødvendige skadespause er inkompatibel med hans tilstedeværelse i EM-truppen. Efter at have drøftet situationen med spilleren, lægestaben og landstræner Didier Deschamps, har man besluttet, at Dembélé ikke kan deltage i resten af EM,” lyder det fra det franske fodboldforbund.

Flere medier har skrevet, at det forventes, at Dembélé vil være ude i mellem en og to måneder. Det kan altså have den betydning, at han i værste fald ikke når at blive klar til forberedelserne til den nye sæson sammen med resten af Barcelona-truppen.

Som følge af den skade han pådrog sig i kampen mod Ungarn, har Dembélé derfor nu været nødt til at forlade franske landsholdstrup og EM-turneringen. I stedet tager han hul på sin ferie, hvor han vil restituere og forsøge at blive klar til den nye sæson.

Der er dog en chance for, at han ikke kommer til at holde helt fri i sin ferie. Barcelona har nemlig i lang tid forsøgt at igangsætte kontraktforhandlinger med franskmanden, da de ønsker at forlænge hans kontrakt, der udløber til sommer næste år.

LÆS OGSÅ: Tidligere Milan-forsvarer: Messi ødelagde mig mentalt

Hidtil har han dog ikke virket synderligt interesseret i at indgå i disse forhandlinger. Derfor kan det endnu ikke afvises, at hans fremtid ligger et andet sted, end hos de catalanske giganter.