Det er ikke længe siden, at adskillige medier kunne berette, at Ed Woodward, Manchester Uniteds vice-formand, havde planer om at træde tilbage. Det er nu blevet bekræftet, at han forlader Manchester United ved udgangen af året.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Manchester City forlader Super League

Manchester United har ikke meldt noget ud om, hvorfor han har besluttet sig for at forlade klubben. Ed Woodward har været vice-formand hos De Røde Djævle siden 2012, men der skal ikke lægges skjul på, at han flere gange er blevet kritiseret.

Det kommer som bekendt efter to dage med massiv kritik af Manchester United, da de er blandt de klubber, der var med til at stemme for forslaget om den såkaldte Super League.

Manchester United oplyser i meddelelsen, at Ed Woodward er meget stolt over sin tid i Manchester United, som strækker sig over 16 år.

“Klubben er godt positioneret for fremtiden, og det bliver svært at forlade den i slutningen af året,” kommer det fra Ed Woodward, der tilføjer:

LÆS OGSÅ: Everton med opfordring til Premier League-klubber: Drop den uhyggelige arrogance

“Jeg vil værdsætte minderne fra min tid på Old Trafford i en periode, hvor vi vandt Europa League, FA Cup’en og EFL Cup. Jeg er stolt af regenereringen af klubbens kultur og vores tilbagevenden til Manchester United-måden at spille fodbold på.”