Her til formiddag havde FC Barcelona en let træning, hvorefter Ronald Koeman har udtaget sin trup til aftenens opgør i La Liga, hvor de skal spille mod Alavés.

LÆS OGSÅ: Medie: Premier League-træner vil bytte sig til Christian Eriksen

I denne forbindelse er der flere gode nyheder for FC Barcelona, da både Dest og Pjanic igen er at finde som en del af truppen. Danske Martin Braithwaite sidder dog stadig ude med sin skade, hvorfor han ikke kommer i aktion i aftenens kamp mod Alavés.

Truppen til opgøret mellem FC Barcelona og Alavés ser ud som følgende:

Ter Stegen, Neto, Dest, Umtiti, Lenglet, Alba, Junior, Busquets, De Jong, Pjanic, Puig, Matheus, Pedri, Messi, Griezmann, Dembélé, Trincao, Peña, Mingueza, Ilaix, Konrad og Collado.

Det betyder selvfølgelig også, at der er op til flere spillere, som Barca fortsat må undvære, fordi de er ude med skader. Det omfatter de følgende spillere: Piqué, Sergi Roberto, Araujo, Coutinho, Braithwaite og Ansu Fati.

Som angivet herover, er Dest og Pjanic igen en del af truppen, efter at have siddet ude i opgøret mod Sevilla i onsdags, hvor de begge var ramt af småskader. Braithwaite sad også over i opgøret mod Sevilla på grund af lårproblemer, hvilket han tydeligvis fortsat ikke er kommet sig over, da han ikke er en del af truppen.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi viser sig fra sin generøse side

Til aftenens opgør har Koeman udtaget 22 spillere, hvoraf fem af dem er fra B-holdet. Det kunne derfor tyde på, at der er nogle af de sædvanlige spillere, der får en lille pause i aftenens opgør, der spilles kl. 21.00 og vises på TV2 Sport X.