FC København har for alvor sat gang i denne sommers transfervindue i løbet af de seneste dage. Det har de gjort ved at hente både Kamil Grabara og Kevin Diks.

LÆS OGSÅ: Hjulmand storroser Delaney: “Han bidrager med utrolig meget”

De er dog endnu ikke færdige, da de netop har officielt bekræftet, at endnu en forstærkning er på plads forud for den kommende sæson.

Denne gang er der tale om den 28-årige forsvarer David Khocholava. Ham har de hentet i Shakhtar Donetsk for et ukendt beløb. Ifølge bold.dk har den 28-årige forsvarsspiller skrevet under på en kontrakt, der løber frem til 2025.

Allerede for et år siden begyndte den danske klub at vise interesse for stopperen, men dengang var den ukrainske klub ikke klar til at give slip på ham. Det er dog noget, der har ændret sig nu, da en handel er blevet en realitet.

“Vi får tilført international erfaring og kvalitet i David, der kommer med en stor power i sit duelspil, et stærkt hovedspil, men også rigtig god kvalitet i sit pasningsspil,” lyder det fra Peter Christiansen, der er sportsdirektør i FC København

“Vi ser meget frem til at få ham i FCK-trøjen og ud på banen med hans nye holdkammerater,” siger sportsdirektøren også.

LÆS OGSÅ: Dembélé og Griezmann beskyldes for racisme

David Khocholava har spillet i Shakhtar siden 2017, og står noteret for 95 kampe for den ukrainske klub. Derudover har den georgiske spiller også spillet 28 landskampe for Georgien.