Barcelona-truppen til opgøret mod Celta Vigo er blevet udtaget, hvor flere spillere ikke er udtaget grundet skader og sygdom.

Efter at have sikret sig en smal sejr over Dynamo Kiev i Champions League, skal Barcelona igen i aktion i weekenden. Denne gang er det Celta Vigo, der står for skud.

LÆS OGSÅ: Officielt: Xavi er ny Barcelona-træner

Forud for opgøret er det blevet meldt ud, at både Sergino Dest og Ousmane Dembélé har pådraget sig skader. Derfor er de heller ikke blevet udtaget til kampen mod Celta Vigo i La Liga.

Dertil er reservekeeper Neto heller ikke blevet udtaget, da han har feber. Derfor er Carevic blevet udtaget i stedet for brasilianeren. Dertil er Inaki Pena også med.

Derudover er der ikke andre overrasker, da det intet nyt er, at både Dest og Dembélé er ude med skader, hvilket også er gældende for Piqué og Braithwaite samt Pedri. Sidstnævne forventes dog at være klar igen efter landsholdspausen.

Her kan du se den fulde Barca-trup til kampen mod Celta Vigo:

Ter Stegen, Inaki Pena, Araujo, Busquets, Riqui Puig, Memphis, Ansu Fati, Demir, Coutinho, Lenglet, Luuk de Jong, Jordi Alba, Frenkie de Jong, Mingueza, Umtiti, Eric Garcia, Carevic, Nico, Gavi, Balde og Ez Abde

De følgende spillere er ikke med grundet skader og/eller sygdom:

Dest, Piqué, Dembéle, Braithwaite, Neto, Pedri og Roberto

På trods af, at det er blevet bekræftet, at det er Xavi, der tager over som træner i Barcelona, er det ikke ham, der står i spidsen for det catalanske mandskab i morgen.

LÆS OGSÅ: Officielt: Ousmane Dembélé er skadet igen

Derimod vil det fortsat være Sergi Barjuan, der står på sidelinjen, når kampen bliver fløjtet i gang kl. 16.15 i morgen.