Ronald Koeman har udtaget til sin trup til aftenens kamp mod Valencia.

Ronald Koeman har udtaget og offentliggjort sin trup til søndagens kamp mod Valencia, der bliver spillet på Camp Nou. Her er den helt store nyhed, at han for første gang har udtaget Sergio Agüero, siden han blev hentet til den catalanske storklub.

LÆS OGSÅ: Klopp med overraskende udmelding: Han er verdens bedste fodboldspiller

Det betyder, at Agüero forventeligt kommer i aktion i sin første officielle kamp, siden skiftet til Camp Nou denne sommer. Årsagen til, at han endnu ikke har været i aktion er, at han pådrog sig en skade i læggen, og først er blevet klar nu.

Koeman har ganske vist Agüero at trække på til denne kamp, men til gengæld må han undvære forsvarer Ronald Araujo. Han vendte nemlig hjem fra landsholdspausen, hvorfor han ikke er klar til at komme i aktion endnu.

På skadesbænken får Araujo selskab af både Pedri, Braithwaite og Dembélé, der alle tre er ude med skader. Det betyder, at der er blevet gjort plads til den kun 17-årige forsvarer Álex Balde, der også er blevet klar efter sin skade.

Den fulde trup til kampen ser således ud: Ter Stegen, Neto, Dest, Mingueza, Piqué, García, Umtiti, Lenglet, Alba, Busquets, Frenkie de Jong, Sergi Roberto, Puig, Coutinho, Memphis, Luuk de Jong, Fati, Agüero, Demir, Peña, Balde, Gavi og Nico.

LÆS OGSÅ: Pogba tilbydes til Barcelona: Her er deres syn på sagen

Skal du se med i aften, skal du tænde for fjernsynet kl. 21.00, hvor den sendes på TV 2 Sport X.