Onsdag måtte den brasilianske PSG-stjerne Neymar forlade den franske klubs pokalkamp mod Caen. Nu er han så blevet meldt ude i de kommende fire uger, hvilket betyder, at han ikke kommer til at deltage i opgøret mod FC Barcelona i næste uge.

LÆS OGSÅ: Barcelonas forvandlede nøglespiller: Han er en ny spiller

Efter at være blevet undersøgt på et fransk hospital, skulle Neymar torsdag eftermiddag havde forladt hospitalet med nedslående nyheder.

I hvert fald er det af PSG blevet bekræftet, at den brasilianske stjerne har fået en skade i lysken, der er af en sådan karakter, at han ikke vil være i stand til at spille med i Champions League-kampen mod Barca på tirsdag.

Hertil har PSG også meddelt, at Neymar vil være ude med den respektive skade i helt op til en måned. Derfor er det heller ikke sikkert, at han vil være en del af truppen, når de to hold skal spille returopgør. Han kan derfor risikere, at han i ingen af de to kampe ender med at skulle over for sine tidligere holdkammerater fra den catalanske storklub.

Returopgøret mellem FC Barcelona og Paris Saint-Germain skal spilles den 10. marts. Derfor bliver det bestemt også en kamp mod tiden for Neymar, hvis han skal være klar til dette opgør.

LÆS OGSÅ: Ikke den bedste start: Zaha begik stor brøler ved lægetjek i Manchester United

Kun tiden vil vise, om FC Barcelona slipper for at stå ansigt til ansigt med brasilianeren i den sidste af de to opgør i ottendedelsfinalen i Champions League.