Danske Joachim Andersen blev tidligere i dag spottet på vej til lægetjek i London. Nu har Fulham officielt meldt ud, at de har hentet den danske midterforsvarer.

Klubben har endvidere bekræftet, at der er tale om en lejeaftale resten af sæsonen. Dette betyder, at det 24-årige talent skal spille Premier League frem til næste sommer.

I denne forbindelse udtaler Joachim Andersen følgende til den officielle hjemmeside for Fulham FC:

“Jeg er virkelig glad for dette skifte. Jeg ser frem til at spille i Premier League for en god klub som Fulham. Det er en liga, jeg har fulgt, siden jeg var barn, og det er en stor, stor drøm at spille i Premier League, så jeg glæder mig”

Sportsdirektør Tony Khan udtaler sig også om deres signing:

“Jeg er meget begejstret for at annonce, at forsvarsspiller Joachim Andersen tilslutter sig Fulham FC på lån fra Olympique Lyonnais resten af sæsonen.”

“Joachim har fået erfaring og opbygget sit renommé i top-ligaer i Europa, idet han har spillet i Æresdivisionen, Serie A og Ligue 1, og sidste år også på højeste niveau i Champions League.”

“Han var et mål for os denne sommer, og vi arbejdede hårdt for at bringe ham hertil, så det er så godt, at han slutter sig til os, og at han vil hjælpe os med at forblive i Premier League. Kom så Fulham!”