I et stykke tid har der floreret rygter om, at tyske Bayer Leverkusen vil hente den hollandske Mitchel Bakker i PSG. Det har vist sig ikke blot at være rygter, da Bundesliga-klubben nu har bekræftet handlen. Det betyder, at Bakker fra den kommende sæson vil være Leverkusen-spiller.

LÆS OGSÅ: Koeman vil se ham an: Barcelona henter PSG-talent

Den hollandske spiller har skrevet under på en kontrakt med den tyske klub, der løber frem til 2025. Han kan derfor se frem til at være Leverkusen-spiller i de kommende fire år. Det er Leverkusen selv, der har bekræftet handlen på deres officielle hjemmeside.

“Mitchel Bakker er en teknisk dygtig og dynamisk spiller, hvis profil passer perfekt til Bayer 04. Han er stadig ung og i stand til at udvikle sig, men han har allerede fået erfaring fra det højeste niveau i en europæisk topklub,” siger sportsdirektør Simon Rolfes i forbindelse med handlen.

“Mitchel var en vigtig spiller for PSG, især under Thomas Tuchel, og han vil forbedre kvaliteten af vores hold. Vi er sikre på, at han står over for en stor fremtid,” fortsætter han.

Den 21-årige Mitchel Bakker blev hentet til PSG i 2019, hvor han har været lige siden. Inden da tørnede han ud for Ajax i sit hjemland. Han har været en del af Ajax’ ungdomsafdeling i mange år, men fik kun to kampe for førsteholdet. Til gengæld har han spillet meget for både U17-, U19- og U21-holdene.

LÆS OGSÅ: Chelsea-stjerne modtager dødstrusler efter video: Kræves fængslet

I sin tid i PSG nåede han at spille 45 kampe for førsteholdet. Det blev ikke til et mål for den 21-årige hollænder, men han bidrog dog med to oplæg i de 2.852 minutter han var på banen.