Jesse Lingard er officielt blevet præsenteret i sin nye klub. Han skifter Manchester United ud med en tur til London det næste halve års tid, hvor den 28-årige midtbanespiller skal spille for West Ham, som har lejet ham frem til sæsonafslutningen.

LÆS OGSÅ: United-stjerne er en effektiv afslutter: Solskjær forlanger mere

Det er af West Ham blevet officielt annonceret på deres sociale medier.

“Jeg er spændt. Det er et nyt kapitel i mit liv. Intet er garanteret, men jeg er kommet her for at arbejde hårdt og hjælpe holdet med min erfaring. Der var mange hold involveret, men for mig personligt føltes dette som det rigtige skifte. Jeg kender Moyes fra Manchester United, og han kender til mine kvaliteter,” sagde Jesse Lingard til West Hams hjemmeside i forbindelse med sit skifte til klubben.

Ingen af de to klubber har officielt bekræftet en pris. Der er dog flere engelske medier, der skriver, at West Ham betaler mellem 1 og 1,5 millioner pund for lejeopholdet. Herudover er det også West Ham, der står for at betale en andel af spillerens løn i perioden.

LÆS OGSÅ: Moyes er håbefuld om Lingard: Han vil løfte os endnu mere

Udover dette, skriver en række medier, herunder Eurosport, at en option i kontrakt gør, at West Ham efter denne sæson kan signe Jesse Lingard permanent for 15 millioner pund. Hvis det skal ske, kræver det naturligvis, at lejeopholdet først har været en succes.