Lionel Messi har vundet mange priser i sin karriere som fodboldspiller. Nu har han tilføjet endnu en præmie til sin liste, da han er blevet kåret til årtiets bedste spiller af IFFHS (International Federation of Football for History & Statistics).

LÆS OGSÅ: Celta Vigo-profil om Suarez: Barca begik en fejl

IFFHS har for nylig udgivet deres liste over de 10 bedste fodboldspillere i det seneste årti. Her er der tale om en liste, der dækker fra 2011 til 2020. Som angivet herover, var det Lionel Messi, der endte med at løbe med titlen som den bedste mandlige fodboldspiller i det seneste årti.

Det er medlemmer af IFFHS fra 150 lande, der har placeret deres stemme og spørgsmålet var reelt set, hvem der ville ende med at løbe med titlen mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Og her må den portugisiske stjerne se sig slået, da han måtte nøjes med at få en andenplads, mens der er blevet plads til tidligere FC Barcelona-spillere på både tredje- og fjerdepladsen. Du kan se hele listen over de ti bedste fodboldspillere i det seneste årti herunder:

Årtiets bedste mandlige fodboldspiller (fra 2011 til 2020):

1. Lionel Messi
2. Cristiano Ronaldo
3. Andrés Iniesta
4. Neymar
5. Sergio Ramos
6. Manuel Neuer
7. Robert Lewandowski
8. Gianluigi Buffon
9. Zlatan Ibrahimovic
10. Luka Modric

LÆS OGSÅ: Neville er blevet overrasket: United-profil har været en ‘åbenbaring’

Hvad mange måske synes er ekstraordinært er, at der er blevet fundet plads til to målmænd på listen fra International Federation of Football for History & Statistics i form af Manuel Neuer og Gianluigi Buffon.