Liverpool har hentet flere nye spillere til klubben på Deadline Day. Ikke nok med, at de har hentet Ben Davies i Preston, så har de engelske mestre faktisk også hentet endnu en forstærkning mandag. Det ses derfor tydeligt, at det er det defensive, der især har været fokus på at styrke i dette transfervindue.

LÆS OGSÅ: Bekymret United-legende: Det kræver mere af Bruno Fernandes

Foruden at have hentet Ben Davies i Preston, har de også hentet den 20-årige Ozan Kabak. Han bliver hentet i Schalke 04, hvorfor han kan se frem til at skifte Bundesligaen ud med Premier League, da han nu rykker til Liverpool på en lejeaftale, der løber frem til sommer.

Tyrkeren blev hentet til Schalke 04 i sommeren. Frem til sommeren 2019 spillede han for Stuttgart. Til trods for sine unge alder, kan han faktisk bryste sig af at have spillet hele 42 førsteholdskampe for den tyske klub. Derfor er det ikke urutineret forsvarer, der nu bliver en del af truppen hos de engelske mestre frem til sommer.

LÆS OGSÅ: Fortsat klubløs: Diego Costa har tilbudt sig selv til Premier League-klub

Han er også en del af A-landsholdet for Tyrkiet, som han har spillet syv kampe for, siden han fik sin debut. Der meldes desuden ikke noget om, hvorvidt der er blevet indskrevet en købsoption i lejeaftalen, hvorfor det ikke vides, om Liverpool har gjort sig overvejelser om at beholde Ozan Kabak, når lejeaftalen udløber til sommer.