Tirsdag eftermiddag er det af Manchester United blevet bekræftet, at de har forlænget kontrakten med den unge Mason Greenwod.

LÆS OGSÅ: Gary Neville forarger: United-forsvarer ville være bedre i Liverpool

Det 19-årige stortalent har fået forlænget sin kontrakt med De Røde Djævle frem til sommeren 2025. Ikke nok med det, er der i hans nye kontrakt også blevet indskrevet en option på forlængelse med yderligere et år.

Mason Greenwood kan bryste sig af at have fået hele sin fodboldopvækst på Manchester Uniteds fodboldakademi. Og til trods for hans unge alder, kan han også bryste sig af at have spillet hele 82 kampe for klubbens førstehold allerede.

“Når man bliver en del af klubben som syvårig, så drømmer man om at spille for førsteholdet. Jeg vil takke klubben for den enorme støtte og give igen ude på banen,” lød det fra Mason Greenwood, da han udtalte sig til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Mason Greenwood fik sin debut for Manchester Uniteds førstehold i 2019. Her blev han skiftet ind i et opgør mod franske PSG i Champions League. Derfor fik han ikke sin debut fra start, men han var sandsynligvis stolt over at få debut i en Champions League-kamp.

LÆS OGSÅ: Dyr omgang for Tottenham: Så meget koster det at fyre Mourinho

Siden sin debut i 2019, har han sendt bolden i nettet 21 gange. Den seneste scoring var i Manchester Uniteds sejr på 3-2 over Liverpool på Old Trafford i FA Cup.