Det er næppe den Zidane, du tænker på, der netop har skrevet under med Manchester United. Der er heller ikke nogen familiær relation mellem dem. Dog kan det ikke udelukkedes, at den unge Zidane Iqbal bliver den næste store playmaker.

LÆS OGSÅ: Manchester United har disse fire forsvarsspillere i søgelyset

Manchester United har i hvert fald set en fremtid i den engelsk-irakiske teenager, hvorfor de også har valgt at satse på ham i fremtiden. Af denne grund har de valgt at skrive under på en kontrakt med den blot 17-årig Iqbal.

Den offensive playmaker har været ramt af en skade siden december, hvorfor det ikke er blevet til mere end ni kampe i denne sæson.

Ovenstående er dog ikke noget, der ændrer på det faktum, at han bliver anset som værende et af de største talenter hos akademiet i De Røde Djævle. Ifølge det lokale medie Manchester Evening News vil han endda snart blive forfremmet til klubbens reserver.

LÆS OGSÅ: To Premier League-klubber kæmper om gratis Real Madrid-profil

På det seneste har Manchester United ikke holdt sig tilbage fra at skrive kontrakt med unge talenter. De har nemlig forlænget med en række af klubbens største talenter. Foruden Zidane Iqbal omfatter dette bl.a. Teden Mengi, Shola Shoretire, Hannibal Mejbri og Anthony Elanga.