Da Manchester United offentliggjorte sin startopstilling til søndagens opgør mod Premier League i Premier League, blev der igen pustet til spekulationerne om Eric Baillys fremtid.

LÆS OGSÅ: Derfor er Manchester United nu ét skridt nærmere at hente Ousmane Dembélé

Det skyldtes naturligvis, at han viste sig slet ikke at være en del af spillertruppen. Det er naturligvis ikke just et godt tegn, da der ikke havde været meldinger om skader forud for opgøret. Derfor var der mange fans af klubben, der var nysgerrige efter at vide, hvorfor han ikke var udtaget.

Nu viser det sig, at Manchester United-forsvareren ikke var udtaget til kampen, fordi han er blevet smittet med coronavirus. Det har klubben selv offentliggjort på deres hjemmeside.

“Desværre går der et stykke tid, før vi får Bailly at se på banen igen. Han har været væk med det ivorianske landshold og testede positiv for COVID-19, så han er endnu ikke landet på engelsk grund,” lød det fra Ole Gunnar Solskjær.

LÆS OGSÅ: Solskjær er ikke helt tilfreds: Roser dog præstationen i anden halvleg

Bailly er ved at træde ind i de sidste 12 måneder af sin kontrakt. Over de seneste måneder har der flere været rygter om, at han er på vej væk fra den engelske klub. Det skulle særligt handle om, at han ikke er tilfreds med, at han ikke er garanteret at være starter sammen med Harry Maguire.