De Røde Djævle har sikret sig, at et af de største talenter i klubben forbliver på Old Trafford i fremtiden. De har nemlig skrevet kontrakt med den blot 17-årige Shola Shoretire. Det har de formået at gøre, til trods for, at der også var stor interesse fra klubber såsom FC Barcelona og Paris Saint-Germain. Det er klubben, der selv har officielt annonceret nyheden.

LÆS OGSÅ: Real Madrid-stjerne foretrækker skifte til Manchester United

Den 17-årige angriber, der har været en del af De Røde Djævle, siden han var blot ni år gammel, spås en stor fremtid. Han har i længere tid været en del af Neil Woods’ U34-hold, hvor han i denne sæson har leveret fem mål og tre oplæg.

På lige fod med Amad Diallo og Hannibal Mejbri ser det ud til, at Shoretire er et af ed mest sandsynlige bud op et talent, der får sin debut for Manchester Uniteds førstehold i løbet af denne sæson.

LÆS OGSÅ: Liverpool skal hente klublegende tilbage: “Jeg vil have Jürgen Klopp ud”

Desuden er der flere engelske medie, der skriver, at Shoretire i forbindelse med sin nye kontrakt med De Røde Djævle er blevet forfremmet til førsteholdstruppen. Det er dog ikke noget, der er blevet officielt bekræftet af klubben selv, hvorfor det indtil videre blot er spekulation. Som angivet herover, er der dog mange, der ser det som værende meget sandsynligt, at han får sin debut for førsteholdet i løbet af denne sæson.