Efter at have spillet for De Røde Djævle i mere end seks sæsoner, er Marcos Rojos kontrakt blevet ophævet. I stedet har han skrevet en ny kontrakt med Boca Juniors, hvilket vil sige, at han vender hjem til sit hjemland Argentina.

LÆS OGSÅ: Leipzig henter erstatning for midtstopper: United og storklubber er interesserede

Det har i lang tid tydet på, at den nu 30-årige forsvarer ville forlade Manchester United til fordel for en anden klub. Ikke nok med det, så har pilen også i lang tid peget i retning af, at det vil være det argentinske storhold, der i fremtiden ville få glæde af Marcos Rojo.

Rojo ankom til Manchester United i sommeren 2014, hvor han blev hentet fra Sporting Lissabon. Dengang blev der betalt 18 millioner pund for ham, hvilket er svarende til en sum, der lyder på 150 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: Dommerforeningen går til bekendelse: Vi begik to fejl i United-kampen mod Sheffield

Siden da er det blevet til 122 optrædener for Marcos Rojo, hvorfor det ikke er blevet til en større mængde spilletid, siden han ankom til klubben. Særligt i de seneste sæsoner er han gledet længere og længere ud af startopstillingen. Det har naturligvis også være en medvirkende faktor til, at han vil væk, eftersom han har et ønske om at få mere spilletid.