FC Barcelona bekræfter, at Lionel Messi forlader klubben. Begge parter ønsker at indgå en kontraktforlængelse, men det kan ikke lade sig gøre grundet finansielle forhindringer, skriver klubben på sin officielle hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Barca er klar til at sælge: Det vil de have for Braithwaite

“Selvom Barcelona og Lionel Messi er nået frem til en aftale, og begge parter gerne vil underskrive i dag, kan dette ikke ske på grund af finansielle og strukturelle forhindringer ifølge LaLigas regulativer,” skriver klubben på deres hjemmeside.

“Derfor bliver Lionel Messi ikke i FC Barcelona. Begge parter fortryder, at ingens ønsker i sidste ende går i opfyldelse. FC Barcelona udtrykker helhjertet sin taknemmelig til spilleren for hans bidrag til klubben og ønsker ham alt det bedste i fremtiden og i hans professionelle liv,” fortsætter de.

Det vil sige, at det er La Ligas regulativer, der har sat en stopper for, at Lionel Messi tørner ud for Barcelona i den kommende sæson. I langt tid lignede det ellers, at en forlængelse ville blive en realitet, men sådan blev det ikke.

Klubbens præsident Joan Laporta har ellers hele tiden udtalt sig i positive vendinger om argentinerens forlængelse. Til trods for, at han har været optimistisk gennem hele forløbet, har det tilsyneladende ikke været nok.

Den argentinske stjerne har siden sin debut på FC Barcelonas førstehold i 2004 spillet intet mindre end 778 kampe, hvori han har bidraget med hele 672 mål.

LÆS OGSÅ: Avis: Pogbas fremtid er afgjort

Nu må tiden vise, hvad Lionel Messi beslutter sig for at gøre. Angivelig skulle der stadig være et tilbud på bordet fra PSG, hvor han får mulighed for at blive genforenet med sin tidligere Barcelona-holdkammerat Neymar.