Steve Bruce er fortid i Newcastle United. Det bekræfter den engelske klub på deres hjemmeside.

Steve Bruce er blevet fyret, og er dermed færdig som cheftræner i Newcastle. Det bekræfter den nyligt opkøbte klub på deres officielle hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona-stjerne tilbyder sig selv til Real Madrid

Her fremgår at det, at parterne er blevet enige om en gensidig aftale om at ophæve hans kontrakt. Dermed har klubbens nye ejere gjort plads til en ny træner.

60-årige Steve Bruce forlader klubben, som han har stået i spidsen for i lidt over to år. I den tid har han formået at sikre dem hhv. en 12.- og 13.-plads i Premier League. Derudover nåede han også en kvartfinale i FA Cup og Carabao Cup.

I og med, at der endnu ikke er fundet en træner, der kan tage over efter Steve Bruce, vil det være Bruces assistent, Graeme Jones, der midlertidigt overtaget holdet. Derfor er det ham, der står i spidsen for truppen i kampen mod Crystal Palace på lørdag.

Derudover oplyser klubben, at de allerede er i fuld gang med at finde en ny træner, der kan overtage rollen som cheftræner permanent. I denne forbindelse er der allerede blevet nævnt flere forskellige muligheder.

Sky Sports skriver bl.a., at den tidligere AS Roma-træner Paulo Fonseca nævnes som en potentiel kandidat til jobbet. Dog har navne som Frank Lampard, Lucien Favre og Eddie Howe også være på tale.

LÆS OGSÅ: Thomas Tuchel melder ud om Haaland-rygter

I de seneste dage har der også været forlydender om, at Manchester United-legenden Wayne Rooney er interesseret i jobbet i Newcastle, der for kort tid siden blev overtaget af den saudiarabiske investeringsfond PIF.