Et større antal Manchester United-fans har i lang tid skreget ivrigt efter at få klubben til at ansætte en ny sportsdirektør. Det er en tilføjelse til bestyrelsen, som Manchester United nærmest har nægtet at foretage, men nu er det dog endelig sket.

LÆS OGSÅ: Bruno vil ikke forlænge med United: Vil først have opfyldt dette krav

Manchester United har nemlig bekræftet, at de har ansat en sportsdirektør i klubben. Det er den rutinerede John Murtough, der er blevet ansat som De Røde Djævles sportsdirektør, afslører klubben.

John Murtough var tidligere ansat i den engelske fodboldklub, hvor han havde rollen som ‘Head of Football’. Denne rolle kommer han nu til at fratræde, da han – som angivet – indtager rollen som klubbens sportsdirektør.

For at lukket hullet på bestyrelsesgangen, er den tidligere Manchester United-spiller Darren Fletcher blevet forfremmet til administrerende teknisk direktør.

Som tidligere angivet, er John Murtough en rutineret herre, der har over 23 års erfaring fra fodboldverdenen. Han har flere andre fine titler på sit CV, hvilket blandt andet omfatter ‘Formand for elite peformance i Premier League’.

I forbindelse med præsentationen af Murtough som kommende sportsdirektør, knyttede Manchester United en række kommentarer til dette:

“John vil få det overordnede lederskab og ansvar for operationer og strategier af alle fodbold relaterede funktioner, som skal forstærke det i forvejen stærke fundament i klubben. Denne udnævnelse bygger på det arbejde, John i forvejen har ydet i de seneste år, hvilket er noget, vi værdsætter højt.”

LÆS OGSÅ: Harry Maguire: “Det er et spændende opgør”

“Han arbejder tæt med Ole Gunnar Solskjær og resten af fodboldstaben for at skabe en struktur og kultur i klubben, der skal afspejle sig på banen. Det gælder også arbejdet med vores ungdomsakademi.”