Nuno Espirito Santo er fortid i Tottenham. Den engelske klub har fyret træneren efter kun 17 kampe.

I sommer blev Nuno Espirito Santo hentet ind som manager i Tottenham. Til trods for, at han har været i den engelske klub i ganske kort tid, er han allerede en færdig man i trænersædet.

LÆS OGSÅ: Messi langer ud efter Laporta: Jeg fortjente det ikke

Ledelsen har nemlig valgt at fyre den portugisiske træner og hans stab. Det har London-klubben selv bekræftet på deres officielle hjemmeside mandag formiddag.

“Jeg ved, hvor meget Nuno og hans trænerstab ønskede at få succes, og jeg er ked af, at vi har været nødt til at tage denne beslutning,” fortæller Tottenham-direktør Fabio Paratici, og fortsætter:

“Nuno er en sand gentleman og vil altid være velkommen. Vi vil gerne takke ham og hans trænerstab og ønsker dem godt i fremtiden.”

Det betyder, at Tottenham igen er på jagt efter en ny træner, da det er den anden trænerfyring i år. Tilbage i april i år sagde de nemlig farvel til José Mourinho.

Portugisiske Nuno Espirito Santo blev præsenteret som ny træner i Tottenham den 30. juni i år. Derfor nåede han kun at stå i spidsen for London-klubben i 17 kampe, hvor han fik noteret sig et pointsnit på 1,65.

Hans sidste kamp endte med at blive mod Manchester United, som Tottenham spillede mod i lørdags. Her endte Spurs med at tabe 0-3, hvilket sandsynligvis var dråben, der fik bægeret til at flyde over for Tottenham-ledelsen.

LÆS OGSÅ: Medie: Mikkel Damsgaard indlagt

Der er flere trænere, der er blevet nævnt som potentielle afløsere, men bl.a. nævnes tidligere Chelsea- og Inter-træner Antonio Conte som en mulig afløser for den 47-årige Nuno Espirito Santo.