Manchester United tabte to point i de sidste sekunder af opgøret mod Everton. Her lykkedes det nemlig for Dominic Calver Lewin at sende bolden i nettet i de sidste sekunder.

LÆS OGSÅ: Det kører for Pogba: Snupper endnu en pris

Det betød også, at han stjal to point fra De Røde Djævle i en kamp, der i lang tid så ud til at falde ud til deres fordel. Man kan endda diskutere, hvorvidt der ikke skulle have været scoret et mål eller to mere, mens der heller ikke skulle have været givet tre mål væk.

Det gik dog ikke, som Manchester United havde håbet på, at det ville. Ifølge Ole Gunnar Solskjær har holdet kun dem selv at takke for, at de ikke fik tre point med fra opgøret mod Everton lørdag aften.

“Fodbold handler om at få bolden ind i målet i den ene ende og sørge for at holde den ude af målet i den anden ende. Det gjorde vi ikke, og det koster os,” sagde Solskjær til pressen efter kampen, hvilket han fulgte op med:

“Det føles værre, når du lukker mål ind i det sidste minut. Men vi spillede noget god fodbold og vi skulle have afgjort den tidligere.”

LÆS OGSÅ: Pochettino: “Vi skal have respekt for Barcelona”

Derudover måtte Paul Pogba udgå med en skade i løbet af første halvleg. Her var pressen meget nysgerrige efter at få mere at vide. Solskjær kunne dog ikke fortælle om, hvordan det står til med franskmanden, da han først skal scannes.