Ole Gunnar Solskjær er en af de trænere i Premier League, der er sværest at bedømme, da hans præstationer er meget varierende. Det er meget enten eller, da det oftest har været enten en rigtig skidt eller en rigtig god præstation, der er blevet leveret.

LÆS OGSÅ: Solskjær-kommentar efter sejr: Dårligt nyt for Pogba

Præstationerne svinger mellem, at holdets takter ser ud til, at de kan være kandidater til titlen, til at de slet ikke hører til Premier League. På trods af, at den har været kort, har det derfor allerede været en meget blandt sæson for Ole Gunnar Solskjær og resten af Manchester United-truppen. Den har nemlig budt på lidt af hvert.

I går var endnu et godt eksempel på dette. Her vandt de mod Everton i Premier League, efter at have tabt til Istanbul Basaksehir i Champions League. Det er noget, som du ikke skal se let på, da Carlo Ancelotti og Everton har haft en rigtig god start på denne sæson.

Sejren over Everton er sandsynligvis noget, som vil købe den norske træner. Ikke nok med, at det har sikret tre point til tabellen i Premier League, så har Ole Gunnar Solskjær faktisk også opnået noget imponerende med denne sejr.

LÆS OGSÅ: Solskjær langer ud efter Premier League-ledelse: Det er en joke!

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær har nemlig vundet hele syv kampe på udebane i streg. Det er det højeste antal kampe, som Manchester United har vundet på udekampe i streg. Det betyder, at han matcher Sir Alex Fergusons rekord mellem april og august i 1993.