Ole Gunnar Solskjær lagde ikke skjul på, at han havde store roser til overs for den 24-årige midtbanespiller Scott McTominay, der leverede en pragtfuld præstation i FA Cup’en tirsdag. Her understregede han for alvor, at han har fundet målstøvlerne frem.

LÆS OGSÅ: Manchester United-spiller idømt stor bøde for dokumentsvindel

Tirsdag blev han endda også kåret som matchvinder i opgøret mod West Ham i FA Cup’en, hvor han scorede et rigtig flot mål. Her kunne han også bryste sig af, at det var den tredje kamp i streg, hvor han scorede for De Røde Djævle. Det har medført, at han nu er oppe på syv mål i denne sæson.

Efter kampen lagde manager Ole Gunnar Solskjær ikke skjul på, at han var rigtig godt tilfreds med den unge midtbanespillers præstation. Her lagde den norske træner særligt vægt på, at det kunne ses, at McTominay har en fortid som angriber.

“Scott plejede at være angriber, og han afslutter med autoritet, synes jeg. Man kan se, at det ikke gør ham noget at være i de situationer. Han smadrede bare bolden i nettet,” sagde Solskjær til BBC Sport.

LÆS OGSÅ: Cruyff om Barcas præsidentvalg: Ham havde min far stemt på

Som angivet herover, er det i denne sæson blevet til syv mål for McTominay, hvoraf fire af dem er blevet scoret i Premier League, mens to af dem er scoret i FA Cup og det sidste mål er blevet scoret i Carabao Cup.