Vejle Boldklub stod over for en markant prøvelse i søndagens kamp, hvor de led et pinligt nederlag mod Hvidovre IF.

Kampen, som endte med 2-1 til Hvidovre, var en afgørende mulighed for Vejle til at samle vigtige point i bundstriden af 3F Superligaen.

Efter kampens afslutning blev Vejles forsvarsspiller Oliver Provstgaard konfronteret med et spørgsmål fra Viaplays reporter om holdets indsats lignede en, der kæmper for overlevelse.

Til dette svarede Provstgaard kortfattet og med tydelig frustration. “Nej, det synes jeg ikke, at det lignede, og det synes jeg også, at du selv kunne se. Jeg ved ikke, hvorfor jeg skal stå og svare på det,” sagde Provstgaard under interviewet, hvilket reflekterer både spillerens og holdets øjeblikkelige følelsesmæssige tilstand.

Yderligere blev Provstgaard bedt om at forklare, hvad der konkret gik galt under kampen, hvortil han udtrykte, at det var svært at sætte ord på. “Hvis jeg vidste det, havde vi nok gjort det bedre. Det er ikke godt, og det er det eneste, jeg kan sige lige nu,” tilføjede han.

Det eneste lyspunkt i nederlaget var, at Lyngby samtidig tabte i Viborg. Nu tælles der ned til det direkte opgør mellem Lyngby og Vejle, der kæmper indædt om at undgå nedrykning.