FC Barcelona har ikke opgivet at hente Julián Araujo. De vil holde øje med ham resten af sæsonen.

FC Barcelona var tæt på at hente Julián Araujo i januar. Handlen kollapsede dog, fordi dokumenterne blev indsendt for sendt.

LÆS OGSÅ: PSG vil hente Mohamed Salah

Blot 18 sekunder efter deadline blev dokumenterne indsendt, men for sent er for sent. Barcelona har forsøgt at appellere beslutningen, men FIFA har bekræftet, at handlen ikke kan lade sig gøre.

Det betyder dog ikke, at den spanske klub har opgivet at hente Julián Araujo. Derimod holder de fortsat øje med den mexicanske forsvarer.

Den 21-årige højreback har været meget vokal om, at han var ivrig efter at skifte til Barcelona, da han ønsker at fortsætte sin karriere i Europa.

Siden marts 2019 har han været en del af førsteholdet i Los Angeles Galaxy, men han føler sig klar til at tage det næste skridt i sin karriere.

Hvis ikke dokumenterne var blevet indsendt for sent, havde han fået sit ønske opfyldt. Desværre for den unge mexicaner, må han acceptere, at han skal fortsætte i LA Galaxy lidt endnu.

Ifølge transferjournalist Fabrizio Romano har Barcelona dog ikke opgivet at hente ham. Derimod vil de holde øje med ham resten af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Xavi reagerer på Ansu Fati-rygter

Han har kontrakt med LA Galaxy frem til sommeren 2025, og har en markedsværdi på 6 millioner euro ifølge Transfermarkt. Det svarer til godt og vel 45 millioner kroner.