Semifinalen i Carabao Cup mellem Tottenham og Chelsea blev stoppet, da en fan fik brug for akut lægehjælp.

Publikum på Tottenham Hotspur Stadium råbte og skreg for at informere dommer Andre Marriner om, at der var brug for akut lægehjælp på tribunen.

LÆS OGSÅ: Rangnick udser sig forsvarer: Vil hente ‘opgradering’ til Dalot og Wan-Bissaka

Nødsituationen skete i den afsluttende del af onsdagens semifinale i Carabao Cup mellem Spurs og Chelsea. Det skriver Express.

Der var kun et par minutter tilbage af den ordinære spilletid, da en uhyggelig atmosfære spredt sig på stadion. Flere og flere fans bemærkede nemlig, hvad der udspillede sig på tribunen.

Desværre er de ubehagelige og bekymrende scener blevet nærmest en almindelig begivenhed i denne sæson. Det har især været i Premier League, at der har været mange af denne form for episoder i løbet af sæsonen.

Tilbage i oktober blev Tottenhams sejr over de nyrige Newcastle sat på pause i anden halvleg, da en fan havde brug for akut lægehjælp på tribunen.

Denne dag var det også Marriner, der var dommer i kampen. Det var Tottenham-Sergio Reguilon, der dengang fik advaret dommeren, så der kunne blive sendt lægehjælp op til den fan, der havde brug for det.

Det resulterede i, at spillerne blev bedt om at forlade banen den eftermiddag i oktober. Som følge af den episode, der fandt sted på tribunen, blev det besluttet at indlægge en forlænget pause, inden kampen blev genoptaget.

Onsdag aften i opgøret mellen Tottenham og Chelsea blev der dog ikke holdt en nær så lang pause i spillet. Dommerne fik nemlig grønt lys til at genstarte kampen efter blot fem minutter.

LÆS OGSÅ: Ousmane Dembélé har endegyldigt besluttet sig om sin fremtid

Der har også været lignende hændelser i blandt andet Watford vs Chelsea, Watford vs Southampton, Watford vs Tottenham, Southampton vs Leicester og Cambridge vs Portsmouth i denne sæson.