FC Barcelona har ikke levet op til sit niveau i denne sæson. De fik en utrolig svær start, og selvom, at det på det seneste har set bedre ud, så er man stadig i fare for at ryge ud af Copa del Rey og Champions League.

LÆS OGSÅ: Laporta om Messi: Sådan får vi ham til at blive

Antoine Griezmann har været fast mand i Barcelona, men han har været henvist til bænken i de seneste to kampe.

Han fik de sidste 14 minutter på banen mod Elche, som Barcelona vandt med 3-0. Han sad dog på bænken i hele kampen i lørdagens sejr over Sevilla, hvor han kunne se, at Koeman i stedet sendte Braithwaite og den 18-årige Ilaix på banen.

“Antoine Griezmann var en af de sikre startere i Ronald Koemans startellever. I så høj grad, at han, indtil nu, aldrig havde startet på bænken i to kampe i træk. Men siden 1-1-kampen mod Cadiz, hvor holdet smed to point på grund af manglende effektivitet, og hvor han blev hængt offentligt ud af sin træner, er den franske landsholdsspiller forsvundet fra startelleveren,” kommer det fra AS.

De skriver dog efterfølgende, at man godt kan forstå, at han blev hvilet i kampen mod Elche.

“Hans manglende tilstedeværelse i Sevilla-kampen har dog sat gang i alarmklokkerne. Franskmanden spillede ikke ét eneste minut, og røg bag spillere som Dembélé, Braithwaite og den unge Ilaix i køen. Det var en kamp, der var vital for Barças mesterskabsdrømme, mod en meget krævende modstander, som catalanerne formåede at nedlægge uden Griezmanns tilstedeværelse.”

De peger ligeså på, at Koeman havde sagt, at han havde brug for de hurtigste spillere, men de mener i stedet, at Griezmann har spillet sig selv af holdet.

LÆS OGSÅ: Medie: Cristiano Ronaldo har bedt sin agent finde ny klub

“Griezmanns bænkerolle er en klar konsekvens af hans katastrofale kampe mod PSG og Cadiz, hvor han intet bidragede med i offensiven. Koeman, der har været meget kritisk overfor holdets manglende effektivitet foran mål, er blevet tvunget til at ryste posen. Den franske angriber er en af dem, hvis målsnit er faldet mest i februar, efter gode takter i januar. Det faldende niveau har betydet, at Griezmann nu har betalt prisen ved at ryge ud af holdet.”