Paris Saint-Germain tørnede sammen med FC Barcelona på Camp Nou, da man mødtes i Champions League, og det endte såmænd med, at franskmændende ødelagde Barcelona med 1-4.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

Og blandt Paris Saint-Germains målscorere finder man Moise Keane, som i sommerens transfervindue kom til Paris. Han indgik nemlig ikke i planerne i Everton, og han blev derfor sendt videre i manegen.

Han har til gengæld imponeret meget i Paris Saint-Germain, da den 20-årige angriber står noteret for at have scoret 10 mål i 18 Ligue 1-kampe, og han har fået netmaskerne til at blafre i Champions League samt Coupe de France.

Han har dermed vist sig frem i denne sæson, men Paris Saint-Germain er stadig ikke helt overbevist om, at man burde hente ham på en permanent aftale.

Det fortæller i hvert fald deres sportsdirektør Leonardo til France Blue.

“Det er svært at svare på, hvad fremtiden bringer. Vi ser på det, når sæsonen er slut. Uanset hvad, så har Moise Kean en stor fremtid i vente,” kom det fra Leonardo.

Det skal dog ikke regne med, at det bliver nemt for dem at hente ham permanent, hvis det ender med at blive udfaldet af deres overvejelser. Carlo Ancelotti har nemlig meldt ud, at han glæder sig til at få ham tilbage til Goodison Park.

Det vides dog ikke, om dette blot bliver sagt i håbet om, at det vil skyde prisen i vejret.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

“Han scorer en masse mål og viser sit talent frem. Han er vores og vender tilbage til juni. Hvis han vil blive hos PSG, så skal vi tale med dem,” siger Carlo Ancelotti til Sky Sport.