Paris Saint-Germain har tilsyneladende et ønske om at styrke deres defensiv til sommer. I hvert fald sættes de i forbindelse med nuværende Real Madrid-forsvarer Sergio Ramos til sommer.

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes skrev sig ind i historiebøgerne: Slog flot Lampard-rekord

Den 35-årige forsvarer har endnu ikke skrevet under på en kontraktforlængelse med sin nuværende klub. Dette betyder, at han har mulighed for at forlade Real Madrid på en fri transfer i slutningen af juni. Snart kan altså være på vej videre til en ny klub – ganske gratis.

I denne sæson er det ikke blevet til meget spilletid for Real Madrid-veteranen. Det er ikke blevet til mere end 21 optrædener på tværs af alle turneringer, da han har været hårdt ramt af skader i løbet af nuværende sæson. Det er fortsat uklart, hvorvidt den spanske forsvarer spiller mere i år grundet en skade i hasemuskulaturen.

Manchester United er også en klub, der siges at være interesserede i at skrive kontrakt med Ramos til sommer. Ifølge det spanske medie AS er PSG ‘stærke kandidater’ til at sikre sig hans underskrift, når denne sæson er overstået.

Mediet hævder, at Paris er Ramos’ mest sandsynlige destination, hvis han beslutter sig for at søge nye græsgange. Dette skulle i særdeleshed handler om, at de franske giganter er klar til at imødekomme hans lønkrav med en toårig aftale.

LÆS OGSÅ: Medie: Juventus nærmer sig Milan-profil

Ramos har tilbragt rigtig mange år i Real Madrid, hvor han har spillet hele 671 kampe. I disse kampe er det blevet til 101 mål og 40 oplæg.