Der har i et stykke tid været stor uvished om, hvordan fremtiden vil se ud for Paris Saint-Germain-stjernen Angel di Maria. Det skyldes, at han endnu ikke havde forlænget sin kontrakt med den fransk hovedstadsklub. Det har han nu gjort, hvilket blev gjort kort tid inden kontraktens udløb, da den ville udløbe til sommer.

LÆS OGSÅ: Juventus har fastsat pris for Cristiano Ronaldo

Nu er de to parter dog blevet enige om en forlængelse, hvorfor det ikke blev i denne omgang, at argentinske Angel Di Maria forlod Paris Saint-Germain, til trods for, at der har været en del rygter om dette.

Det er dog ikke lang tid, hans kontrakt er blevet forlænget med, da det kun er med et enkelt år. Indtil videre betyder det dog, at den argentinske stjerne kan se frem til at spille for den franske hovedstadsklub frem til sommeren 2022.

Dog har PSG meddelte på deres hjemmeside, at der i den nye kontrakt er blevet indskrevet en option, der gør det muligt for den franske klub at forlænge hans kontrakt med yderligere et år. Det er dog ikke et krav, at de udløser denne option, hvis ikke de ønsker det.

LÆS OGSÅ: Tidligere Barca-spiller med skarp kritik af Antoine Griezmann

Den 33-årige Angel Di Maria har spillet for Paris Saint-Germain siden 2015, og har siden da spillet 248 kampe på tværs af alle turneringer.