Paris Saint-Germain ser ud til at have gang i den helt store indkøbsrunde i dette transfervindue, og nu siges det, at de har Paul Pogba fra Manchester United oppe at vende.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Han har blot et år tilbage af sin kontrakt med De Røde Djævle, og dette skulle Paris Saint-Germain have tænkt sig at udnytte, erfarer The Express.

Ligue 1-mandskabet har allerede sikret sig Gini Wijnaldum, som de hentede kvit og frit i Liverpool, men de skulle angiveligt håbe, at de også kan lokke Paul Pogba til klubben, som dermed skal blive Wijnaldums makker på midtbanen.

Han har dog spillet en instrumental rolle under Ole Gunnar Solskjær efter årsskiftet, men i de seneste fire sæsoner har De Røde Djævle ikke vundet et trofæ. Her skulle Solskjær dog have planer om at opbygge et mandskab, der kan konkurrere om titlen i den kommende sæson, hvorfor man umiddelbart ikke har lyst til at slippe Pogba.

LÆS OGSÅ: Manchester United opgiver næste transfermål

Det er dog værd at notere, at dette kan være deres sidste chance for at indkassere på Pogba, hvis han altså nægter at forlænge sin aftale med United.