Paris Saint-Germain har endnu ikke forlænget med Kylian Mbappé. Forlader han den franske klub, overvejer de at hente Cristiano Ronaldo som afløser.

Paris Saint-Germain ved endnu ikke, om de mister 23-årige Kylian Mbappé til sommer. Hans kontrakt udløber nemlig efter denne sæson, og han har længe været rygtet til Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Medie: Real Madrid vil hente Barcelona-stjerne

Såfremt det skulle ske, at han forlader Parc des Princes, skal de finde en afløser. I denne forbindelse har de identificeret Manchester United-angriber Cristiano Ronaldo. Han bliver nemlig anset som en passende kortsigtet afløser for Mbappé.

Den franske klubs førsteprioritet er dog at forlænge med den unge franskmand. De ønsker, at han forbliver på Parc des Princes efter denne sæson, men det kan blive vanskeligt.

Foto: Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images

Mbappé har tidligere åbent fortalt, at han ønsker at spille for Real Madrid. Den spanske klub har ligeledes gjort det klart, at de har en kontrakt klar til sommer. Faktisk forsøgte de at bringe ham til Santiago Bernabeu allerede i sommer.

Ifølge Evening Standard kan det bliver Cristiano Ronaldo, der bliver hans afløser, hvis skiftet til Real Madrid bliver en realitet. Det er dog endnu ikke sikkert, at det bliver det, da PSG skulle være villige til at tilbyde ham en klækkelig lønforhøjelse.

Desuden har der været spekulation om Cristiano Ronaldos fremtid i Manchester United. Han er nemlig ikke tilfreds med situationen i klubben, da de er langt fra at kunne spille med om Premier League-titlen.

På trods af, at den 36-årige stjerne har kontrakt frem til 2023, er det usandsynligt at Manchester United vil stille sig i vejen for et skifte. Ønsker han at forlade klubben til sommer, får han sandsynligvis lov til at gøre dette.

LÆS OGSÅ: La Liga-storklub vil hente Manchester United-forsvarer

Det er dog ikke kun Ronaldo, der er på radaren i den franske klub. Ifølge Evening Standard holder de også øje med både Bayern Münchens Robert Lewandowski og Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland.