Der er mindre end tre måneder til, at Lionel Messis kontrakt med FC Barcelona udløber, og verdensstjernens fremtid er som bekendt fortsat uafklaret, da han først kommer til at træffe en beslutning ved sæsonens ende.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi antyder partisk dommer: Utroligt

Han er dog flere gange blevet kædet sammen med Paris Saint-Germain, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at man i Paris håber, at man får en ny spiller i form af Messi. Det håber også kantspilleren Angel Di Maria, som i den grad håber på at få Messi som ny legekammerat.

“Baseret på hele min karriere og alt, jeg har set, tror jeg, Leo er fra en anden planet. At have ham som holdkammerat vil være vidunderligt, men han er Barcelona-spiller og har en kontrakt. Efter det må vi se.”

“Jeg snakker en masse med ham og fortæller ham altid, at det vigtigste er hans og familiens glæde. Det er svært at sige noget andet,” siger Angel di Maria ifølge BeIN Sports.

LÆS OGSÅ: Dommer ødelagde Ronaldos aften: Har nu valgt at undskylde

Der er mange, der ikke ønsker at se Lionel Messi forlade Barcelona, hvor han har spillet hele sin seniorkarriere. Han står noteret for vanvittige 663 mål og 291 assists i 768 optrædender.