Der er mange, der håber på, at Lionel Messi ender med at tage til Paris Saint-Germain. Det gælder især Paris Saint-Germain-spillerne, som alle roser Messi til skyerne, og én af dem er Angel Di Maria.

LÆS OGSÅ: Mauricio Pochettino afslører: “Vi var tæt på at indgå en lejeaftale med Messi”

Han har været heldig nok til at have spillet med tidens bedste spillere i løbet af sin karriere. Han har spillet side om side med Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos i Real Madrid, Wayne Rooney i Manchester United, Messi på Argentinas landshold, og i øjeblikket spiller han med Neymar og Mbappé.

Han føler dog alligevel, at han mangler at spille i samme klub som Lionel Messi.

“Jeg har altid drømt om at spille sammen med Messi på daglig basis. Hver gang vi skal afsted med det argentinske landshold, virker det som en kort tur. Jeg drømmer om at spille med ham og have ham ved min side,” siger Angel Di Maria til TyC Sports.

Drømmen kan ende med at blive til virkelighed. Det kræver dog naturligvis, at Lionel Messi tager til Paris Saint-Germain, ligesom det også kræver, at Angel Di Maria får forlænget sin kontrakt, som ellers står til at udløbe til sommer.

“Jeg havde på et tidspunkt chancen for at komme til FC Barcelona, men det viste sig at være umuligt. Nu ser det ud til, at der kan komme en ny chance, men min kontrakt udløber her. Jeg ved ikke, hvad mulighederne er, men ville elske det og blive meget glad. Jeg ville kunne stoppe karrieren som en glad mand,” siger han

Hvis han ikke får forlænget sin kontrakt, så er Angel Di Marias kone kommet med et forslag til, hvordan han alligevel ville kunne tilbringe hver dag sammen med Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: Brasiliansk legende til Barca: Det var en fejl ikke at sælge ham

“Min kone har sagt til mig; ‘Hvis Leo (Lionel Messi red.) kommer, så bliver vi, og så kan du som minimum blive som kok’. Det siger det hele. Jeg vil ikke kunne bede om mere,” siger Di Maria slutteligt.