Paris Saint-Germain har modtaget heftig kritik de seneste dage. Det gælder i særdeleshed fra Ronald Koeman, da flere af Paris Saint-Germains spillere offentligt har givet udtryk for, at de vil have Messi til klubben.

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

Mauricio Pochettino har dog allerede afvist denne kritik.

Det hele blev dog forværret, da France Football, som også står bag Ballon d’Or-kåringen, viste et billede af Lionel Messi i en Paris Saint-Germain, men også dette tager Pochettino afstand fra, da det ikke har noget med klubben at gøre.

“I må ikke blande det som France Football har gjort sammen med hvad PSG gør. Det hænger ikke sammen,” sagde han på et pressemøde.

Han satte efterfølgende ord på, hvorfor spillere som Neymar, Di Maria og Verratti har udtalt sig om, at de ønsker at have Lionel Messi i klubben.

“Mine spillere taler ud fra deres begejstring over muligheden for at spille sammen med Messi. Det er der intet kontroversielt i. Vi har ikke vist mangel på respekt overfor Barca eller Messi,” fortæller han.

Pochettino tilføjede slutteligt, at de ligeså har ret til at sige, hvad de vil.

LÆS OGSÅ: Man United-legende opfordrer United til at forlænge med ‘fremragende’ spiller

“Mine spillere har ret til at sige hvad end de vil. De taler ud fra deres følelser. Det er akkurat det samme, som når spillere fra Barca eller Real Madrid taler om andre spillere fra andre klubber. Her i PSG har vi meget respekt for alle klubber og deres spillere.”