Paris Saint-Germain formåede at spille sig hele vejen til finalen i sidste sæsons udgave af Champions League. Og de gæstede tirsdag Camp Nou, hvor de tørnede sammen med Barcelona, dog uden holdets stjerne, Neymar.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

Det så dog ikke ud til, at de manglede ham, da man i stedet overlod ansvaret til Kylian Mbappé i Paris Saint-Germains offensiv. Han formåede at finde netmaskerne hele tre gange, hvorfor han nu bliver hyldet af cheftræneren, Mauricio Pochettino..

Han fortæller ligeså, at Kylian Mbappé havde spået, at man ville vinde på Camp Nou.

“Før kampen spurgte han mig, hvor mange gange, jeg havde vundet på Camp Nou. ‘En gang’, sagde jeg til ham, og han svarede så: ‘I morgen (tirsdag, red.) vinder vi for anden gang,” siger Pochettino ifølge Goal.com, hvorefter han tilføjer:

“Han er en topspiller. Store fodboldspillere skriver deres egen historie, og de udvikler sig fra kamp til kamp. Med sit hattrick kommer Kylian til at være i spotlyset, men vi har ikke haft nogen tvivl om ham.”

Paris Saint-Germain har naturligvis heller ikke lagt skjul på, at man ønsker at forlænge med verdensstjernen. Han vil dog først overveje sin fremtid, før han kommer med et endegyldigt svar til ledelsen.

Han skulle dog have det godt i Paris.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona-spiller afviste tilbud fra Liverpool kort før deadline

“Han er en fantastisk spiller, og han er meget glad hos os. Det har han sagt, og det har jeg sagt.”