Paris Saint-Germain ser i øjeblikket ud til at være alle vegne, når man snakker transfermarkedet, hvor denne transfersaga ikke længere er nogen undtagelse. Det siges nemlig nu, at Paris Saint-Germain slutter sig til kampen om Atlético Madrids Kieran Trippier, som også Manchester United skulle være ude efter.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Manchester United skulle sågar være meget interesseret i at hente ham, hvilket deres første bud da også vidner om. De Røde Djævle-manager Ole Gunnar Solskjær har et klart ønske om at forstærke bagkæden, hvor altså Trippier ville kunne bidrage til projektet.

Men Manchester United skulle dog også være villige til at forlade forhandlingerne, hvis ikke Atlético accepterer, at man tager et hak af beløbet, som de kræver for den 30-årige forsvarsspiller.

Dét får de travlt med at finde ud af, om de er villige til, da Daily Mail, via Mundo Deportivo, mener at vide, at Paris Saint-Germain skulle have set sig varme på landsholdsspilleren.

Paris Saint-Germains træner, Mauricio Pochettino, kender da også Kieran Trippier bedre end de fleste, eftersom de har haft en fælles tid i Tottenham, hvilket naturligvis kan være en stor fordel til storklubben, som også har en økonomi, som ikke er til at spøge med.

Transfereksperten Fabrizio Romano fortæller, at Atlético Madrid kræver 375 millioner kroner for Kieran Trippier, da man skal have i mente, at Atlético og Trippier stadig har papir på hinanden i endnu to år.

LÆS OGSÅ: Manchester United-fans siger det samme om Pogba efter Frankrig-kamp

Han står noteret for at have spillet 35 kampe for Atlético Madrid i denne sæson, hvor han ligeledes har bidraget med seks assists.