Fulham har været godt kørende i de seneste kampe, og torsdagens nederlag til Tottenhan var det første efter fem kampe uden at tabe i Premier League.

LÆS OGSÅ: Prisen er for høj: Manchester United-lejesvend vender hjem

Scott Parkers mandskab havde således hentet ni point i fem kampe, og de er nu meget tættere på at komme over nedrykningsstreget. Og spørger man Scott Parker, så kan de uden tvivl komme over, hvis man fortsætter med at præstere.

Han mener blandt andet, at de blot skal fortsætte med at præstere, som de gjorde mod Tottenham, hvor Fulham og Parker stod over for Premier Leagues bedste fronttrio i form af Heung-min Son, Harry Kane og Gareth Bale.

“Jeg tror ærligt talt på, at vi kommer i sikkerhed, hvis vi spiller som mod Spurs. Vi mødte et fantastisk hold og en topklub med vel nok Premier Leagues bedste fronttrio,” siger han og fortsætter:

“Hvis man var en, der så kampen uden at forstå, hvor holdene befinder sig i forhold til hinanden, så ville man ikke tro, at der er den forskel på holdene.”

“Det handler om konstant at tro på, at vi får et resultat, hvis vi yder præstationer som den, og det skal vi blive ved med.”

LÆS OGSÅ: Derfor vinder United aldrig Premier League med Solskjær

Fulham tørner sammen med Liverpool i deres næste Premier League-opgør.